Regler og retningslinjer – opdateret d. 27/09-2021

I forbindelse med brug af Frelsens Hærs kursus- og lejrcenter.

 1. Der er rygeforbud i alle lokaler på lejren.
 2. Det er tilladt at servere alkohol ved arrangementer på lejren. Dog henstiller vi til, at alkoholindtag sker i begrænsede mængder og altid efter, at der forinden er truffet aftale om alkoholudskænkning.

Det er ikke tilladt at opstille fadølsanlæg i lokalerne. Ingen live + DJ musik efter kl 00:30. Musik fra anlæg skal dæmpes efter kl 00:30 og ingen musik efter kl 01:30

Vi lejer ikke ud til ungdomsfester.

 1. Fyrværkeri af enhver art er forbudt på hele lejrens område.
 2. Lejere er velkomne til at benytte parkeringspladsen foran hovedbygningen. Det er ikke tilladt at parkere mellem de øvrige bygninger eller på lejrarealets græsplæne.
 3. Hunde må ikke opholde sig på Baggersmindelejren.
 4. På alle værelser findes der dyner og puder, det er obligatorisk at anvende lagen samt dyne- og hovedpudebetræk.
 5. Lejere skal selv medbringe: Lagen, dyne- og hovedpudebetræk, viskestykker, karklude, køkkenruller, opvaskemiddel og sorte affaldssække.
 6. Inden tilbagelevering af lejren skal gulve være fejet, toiletter og håndvaske skrubbet, papirkurve tømt, borde vasket af og al service vasket op.
 7. Slutrengøring er inkluderet i lejemålets pris. Rengøringen omfatter gulvvask
 8. Lejeren er forpligtet til at anmelde og erstatte beskadiget og / eller ødelagt inventar. Ligeledes skal enhver skade på bygninger, beplantninger, maskiner eller installationer meldes og erstattes af lejer.
 9. Nøgler til de respektive lokaler vil være tilrådighed fra kl. 15 på ankomstdagen og afleveres senest kl. 13 på afrejsedagen. (Ønskes nøgle tidligere eller afleveres vil det udløse fakturering af ekstra døgn)
 10. Yderligere spørgsmål i forbindelse med lejemålet besvares ved henvendelse til inspektøren på [email protected]  

Betaling for leje af lejren sker på Bank: Reg: 4183 Kontonr: 0012538693. Betalingen sker senest 21 dage før ankomst med mindre specifik aftales, hvis dette ikke sker, vil lejemålet bortfalde.

Ved afbestilling indenfor mindre end:

 • 21 dage før ankomst vil 80% af lejen blive tilbagebetalt
 • 14 dage før ankomst vil 60% af lejen blive tilbagebetalt
 • 7 dage før ankomst er lejen tabt

Ved benyttelse af lejren ud over det i lejeaftalen, betales leje svarende til påbegyndt efterfølgende døgn.

Ansvarshavende lejer garanterer ved sin indbetaling for at ovennævnte regler og retningslinjer ved leje af Frelsens Hærs kursus- og lejrcenter samt at anvisninger fra Frelsens Hærs Personale overholdes helt og fuldstændigt.